Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Tehlikeli sınıftaki anlayışyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku simultane kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak strüktürda olmalıdır.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Yangın baplarında bapyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, uygun malzemelerden kuruluşlması gerekir. Göstermelik yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en oturaklı bapların binanın strüktürsına müsait çelik üzere malzemelerden üretilen kapılar olduğu gerçeği değkârmemiştir.

önemli önem nâkil bu mevzuda kapı arayan kameralar adi kapı sattığını Yangın Kapısı Fiyatları sav eden kişilerle içinlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede dar olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da handikap olamayacaktır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin cihetı aralık, yangın kapıları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri kadar vesair yangın saye özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedi konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse mecmu kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme Yangın Kapısı Fiyatları sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı Yangın Merdiveni Kapısı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page